Babydraagdoeken

 
Draag uw baby...
 
Baby's houden ervan om te worden gedragen. Dat was duizenden jaren geleden al zo en dat is nu nog steeds zo. De fysieke nabijheid van vader of moeder zorgt ervoor dat de baby zich heerlijk beschermd voelt. Zij hebben een natuurlijke behoeft aan veiligheid. Dit bevordert tevens het zelfvertrouwen en onafhankelijkheid. Het goed dragen in een optimale positie geeft ook een goede ondersteuning en is zeer belangrijk voor de verderde ontwikkeling van de baby.
 
Een babydraagdoek draagt bij aan een goede ondersteuning en ontwikkeling....
 
Al onze babbydraagdoeken, babydraagzakken zorgen ervoor dat de baby de perfecte ondersteuning krijgt die het nodig is bij het rechtop dragen van uw baby.
 
  • Door het gebruik van een draagdoek, kijkt de baby naar de richting van de drager en geeft voldoende ruimte en steun aan de gebogen rug van uw baby.
  • Door de brede hijsbanden zo te knopen, ontstaat er een zitvlak voor uw baby waar hij met gespreide benen in kan zitten, wat resulteert in een optimale houding zonder drukpunten.
  • Dat de benen gespreid zijn is zeer belangrijk voor de heupontwikkeling van uw baby.
 
De draagdoeken zijn er in diverse kleuren, afmetingen en modellen. Zo kunt u voor een echte originele traditionele Braziliaans draagdoek kiezen zoals de Carry sling do Brasil, maar als u bang bent dat het knopen van een draagdoek voor u te ingewikkeld word is er ook de Ring sling, waarbij u met 1 handbeweging de draagdoek vast zet met ringen.
 
Draagt u uw baby liever op oosterse wijze, dan kunt u kiezen voor de draagzak Mei Tai.
 
Bekijk in onze winkel alle draagdoeken