Boogie Board LCD writing tablet

 
 
Nieuw in Nederland en meteen bij ons verkrijgbaar het Boogie Board writing tablet.
Na de lancering in 2009 in de USA heeft de Boogie Board een award gewonnen voor 'meest innovatieve display product'!
Het Boogie Board is er voor diegenen die altijd op zoek zijn naar een pen en papier! Vanaf nu geen memo briefjes meer, geen schetsboek of aantekeningen boekjes. Zij kunnen nu gebruik maken van het Boogie Board.
 
 
 
 
Het Boogie Board is een plat LCD scherm waarmee u met een meegeleverde pen op het scherm kan schrijven, aantekeningen maken, of kunt tekenen. Als u weinig druk zet krijgt schrijft u met een dunne lijn, zet u meer druk wordt de lijn dikker, net als bij een echte pen. Het tekenen op het scherm gebeurt zonder dat er stroom wordt gebruikt. Stroom bent u alleen nodig om het scherm weer te wissen.
 
 
 
Wanneer u het scherm wilt wissen drukt u op de knop en door het stroom van het kleine (horloge) batterijtje isuw scherm weer leeg om opnieuw te beginnen. Met 1 batterij kunt u het scherm ca. 50.000 keer wissen. Zo bespaart u een hoop papier wat weer goed is voor het millieu.
 
Het boogie board is compact en handzaam en overal te gebruiken. Voor iedereen en elk beroep is er wel een toepassing te bedenken. Tekenen, rekenen, plannen, schrijven, agenda bijhouden, enz.
 
 
De afmetingen van het Boogie Board bedragen 220 x 140 x 3 mm
 
 
Voor meer informatie en prijzen kunt u terecht in onze webwinkel.
 
Bekijk hieronde de commercial van het Boogie Board om een betere indruk te krijgen van het Boogieboard.
 
 
Het Boogie Board kun je nu in onze webshop bestellen en kopen en u hoeft nooit meer op zoek te gaan naar een stukje papier...