Buddha Board – Schilderen met water !

 
Schilderen met water is afkomstig uit Canada! Daar is het net als in de USA al jarenlang een zeer gewild product. Vanaf het najaar van 2010 is het ook verkrijgbaar in Europa en in Nederland. Wij van Trendyproducten zijn er trots op om weer een nieuw trendy item aan onze collectie te kunnen toevoegen.
 
Buddha board is gebaseerd op het ZEN concept. Dompel uw kwastje in een beetje water en strijk hiermee over het Buddha Board, en uw creatie komt tot leven. Geniet van uw creatie terwijl deze door het verdampende water langzaam vervaagd. Wat achterblijft is een leeg schoon bord en een leeg hoofd, zodat u nu weer nieuwe inspiratie heeft voor uw volgende creatie!
 
                         Het verleden is voorbij
                         De toekomst is onzeker
                         Het heden is het enige dat echt bestaat
                         Beleef elk moment 100% !
 
Het Buddha board is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.
 
Buddha Board Original:

Het eerste en originele design, geďnspireerd op een oosterse vormgeving en door gebruik van een strakke en sobere vormgeving, passend binnen ieder interieur.

Dit Buddhaboard wordt geleverd inclusief een standaard waar je het water in kunt doen en het board zowel horizontaal als verticaal kunt plaatsen. De kwast met bamboe steel heeft een plaatsje in de uitsparing op de standaard.

Wordt geleverd in een prachtige witte doos van karton voorzien van sfeervolle opdruk in full colour. Het board is vervolgens stevig verpakt in een kunststof inlay, fel rood gekleurd en voorzien van de spreuk & quote ;Enlighten yourself".
Het board wordt geleverd inclusief duidelijke gebruiksaanwijzing!

Afmeting van de verpakking: 32 x 26 x 6 cm
 
Buddha Board Laptop:
Buddha board uitvoering met een trendy uitstraling door gebruik van kunsstof en rubber materialen. Verkrijgbaar in de kleuren Rood, Roze, Groen, Aqua en Zwart.

Klap eenvoudig het buddha board open, zet een glaasje water naast het board en verven maar. Door het design is dit board zeer eenvoudig mee te nemen en door de verkrijgbaarheid in diverse kleuren past het prima in een trendy interieur, bijvoorbeeld op het dressoir in een woonkamer of de hoek van een bureau op kantoor!
 
Afmeting verpakking: 32 x 28 x 3 cm

Buddha Board Kid’s version ( Water Wizzard )

Natuurlijk kunnen kinderen op de andere boards zich ook uitleven, maar omdat het oppervlak van een buddhaboard vrij kwetsbaar is, hebben we een speciale kinderversie waar een waterpen bij zit inbegrepen in plaats van een kwast. Hiermee voorkom je dat ze te hard drukken en zo krassen veroorzaken.
 
De Water Wizard is gebaseerd op de magie van water en de verpakking heeft een eigen, mystieke uitstraling. Leverbaar in de kleuren rood en aquablauw en in de verpakking worden extra stickers meegeleverd om het board nog verder te personaliseren. De Water Wizard is eenvoudig in elkaar te zetten en ook weer te demonteren tot een compact systeem, zodat deze gemakkelijk mee op vakantie of visite kan!
 
Afmeting verpakking: 25 x 25 x 2,5 cm.
 
Mini Buddha Board ( gift set)

Deze mini uitvoering is een perfect geschenk! Aan de binnenkant kun je op één zijde op een gewone papiersticker een boodschap achter laten voor de ontvanger.
Aan de buitenkant voorop zit een vlak waar je 1 van de 10 bijgeleverde stickers kunt plakken. Hiermee personaliseer je het board nog verder door aansluiting te zoeken bij een thema als bijv. liefde, kerst, ziekte, geluk, vrede of simpelweg het decoratieve buddha board logo.
Deze set zit verpakt in een stevige zwarte kartonnen doosje dat het geheel helemaal afmaakt. Plak op dit doosje een adressticker en je hebt meteen een uniek geschenk per brievenbus post. Deze mini uitvoering is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren: Zwart, rood, aquablauw, paars, roze.
 
Afmeting verpakking: 12,5 x 12,5 x 1,5 cm
 
Voor prijzen kunt u terecht in onze webshop
 
Om u een indruk te geven hoe een Buddhaboard precies werkt kunt u onderstaand filmpje bekijken..