Buitenspeelgoed. Voor een betere ontwikkeling van uw kind!


BuitenspeelgoedKinderen spelen de laatste jaren steeds minder buiten waardoor buitenspeelgoed 'uit de tijd' dreigt te raken. Daar waar ze vroeger hele middagen buiten speelden, spelen ze nu nog maar slechts (gemiddelde) 2 uur en 45 minuten buiten.
Omdat wij van mening zijn dat een kind zich buiten beter kan ontwikkelen dan binnen, proberen wij dmv verkoop van trendy buitenspeelgoed de kinderen weer naar buiten te krijgen.
Spelen is onmisbaar voor de ontwikkeling van kinderen, want spel stimuleert zowel de motorische, de sociaal-emotionele als de geestelijke-creatieve ontwikkeling.
 
Voor een evenwichtige ontwikkeling is het nodig dat elk ontwikkelingsgebied voldoende aan bod komt door spel, sport en andere activiteiten. Van alle activiteiten die kinderen kunnen doen om hun ontwikkeling te stimuleren, is buiten spelen de absolute winnaar.
Bekijk ons assortiment buitenspeelgoed.
 
Buitenspeelgoed
 
Vaak word gezegd dat je van buiten spelen vies wordt. Wist u dat vies worden juist goed is voor de ontwikkeling van uw kind.
De echte wereld bevat vuil, als kinderen hier niet mee in aanraking komen, zullen ze zich later nooit aan kunnen passen aan de echte wereld en zullen ze niet volledig tot bloei komen. Wanneer kinderen tijdens het spelen constant worden gewezen op het vermijden van vuil, zullen ze minder opgaan in het bereiken en streven naar het doel van hun spel, wat hun leerproces en hun creativiteit kan remmen en verstoren.
 
77,7% van de kinderen geeft aan dat buiten spelen met vriendjes leuker is dan alleen. Tijdens het buiten spelen worden ook sneller vriendschappen gesloten: 38,6% van de kinderen maakt veel vriendjes tijdens het buiten spelen. Ook geeft 30% van de kinderen aan dat ze zouden willen dat hun vader en moeder meer met hen buiten speelt.
Daarom hebben wij diverse soorten buitenspeelgoed in ons assortiment. Behendigheids spelletjes, actieve spelletjes, creatieve spelletjes, strategische spelletjes enz. 
U kunt het buitenspeelgoed prima gebruiken voor in uw tuin, in het park, op de camping of gewoon op straat.
 
1 spel dat u absoluut gespeeld moet hebben is KUBB (een combinatie van bowling, horseshoes, en schaken). Dit spel is voor jong en oud.
Meer informatie over Kubb vindt u hier.