Mosquitno - Anti muggen armbandjes Muggenbandjes

Zodra de welbekende ‘R’ uit de maand is doet de letter ‘Z’ haar intrede. Het ‘gezzzoem’ van muggen houdt menig Nederlander ’s nachts uit dromenland. En die lange zomeravonden in de tuin of op de camping worden minder fijn als de muskieten ook gezellig ‘aanschuiven’. Voorheen betekende muggenpreventie gehannes met giftige deet-achtige smeerseltjes. Dit kan functioneler én hipper. Geïnspireerd op de ‘Lifestrong’ bandjes is MosquitNo bedacht. Een kleurrijk polsbandje dat minimaal 48 tot 72 (afhankelijk gebruik in water) uur tegen muggen beschermt met natuurlijke citronellageur. Daarnaast leveren dragers easy een bijdrage aan Unicef. Met de liefelijke tekst: ‘Hey! Don’t bite me, please’.
 
 
Productachtergrond van de muggenbandjes
Het beschermen van onze huid tegen de bijtgrage muggen betekende vorige zomer nog smeren met antimuggen-spul. Inclusief de giftige stof ‘Deet’ dat aan de huid of kleding blijft plakken. Niet echt chique ’s avonds in die leuke strandtent. MosquitNo is een praktische oplossing voor het onhandige smeerprobleem. En in dit geval betekent ‘praktisch’ ook nog eens hip. Polsbandjes in 10 kleuren. Op maat te maken met de sluiting van nikkelvrij staal. Eén bandje beschermt ten minste twee dagen tegen muggen. Zonder giftige substantie op de huid, een erg prettige uitvinding. Het siliconen bandje neemt de natuurlijke citronellageur op en staat vervolgens de geur geleidelijk weer af. Muggen houden nu eenmaal niet van een citronellageur en blijven zo ver bij hun potentiële ‘slachtoffer’ vandaan. Na gebruik vormt een stapeltje MosquitNo’s muggenbandjes een recyclebare ‘citronellakaars’ voor op het nachtkastje, omdat er altijd nog iets van de werkzame geur achterblijft.
 
 
Mosquitno muggenbandjes werken...
Citronellaolie is een 100% natuurlijk product gemaakt van bladeren van de citronella plant. De werking ervan is al honderd jaren bekend, maar nu maakt een nieuwe technologie het mogelijk om deze olie te verwerken in deze hippe siliconen bandjes.
Mosquitno's staan geleidelijk deze citronellageur af over een periode van ca.48 tot ca. 72 uur.
(Wanneer u deze in het water gebruikt verkort u de werkende kracht van het bandje. Na deze tijd kunt u het bandje gewoon weg gooien.
Door middel van de stainless steel sluiting kunt u het bandje gemakkelijk passend maken voor iedere polsdikte. Hipper trendy muggenbandjes.
 
Ook geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen.
(Voor kinderen jonger dan 3 jaar wordt het bandje afgeraden, niet omdat dit erg schadelijk is,
maar omdat zij er aan kunnen gaan likken wat evt. diaree kan veroorzaken.)
 
Ga hier naar de winkel om de anti muggen armbandjes te bestellen!